در دنیایی که راحتی و رفاه در سفر در درجه اول اهمیت قرار دارد، چراغهای قابل شارژ یک راهحل روشنایی همهکاره به شمار میروند که این راحتی . از شرایط اضطراری گرفته تا ماجراجویی در فضای باز و نیازهای روزانه به روشنایی، چراغهای شارژی منبع روشنایی کاربردی را بدون نیاز دائمی به باتریهای یکبار مصرف ارائه میدهند. در این مقاله، قصد داریم بهترین چراغ شارژی و انواع آن را بررسی کنیم.
بهترین چراغ شارژی بازار
یکی از موارد مهمی که هنگام خرید چراغ شارژی باید در نظر بگیریم، برندهای موجود در بازار است. ممکن است طی تحقیقاتی که در راستای خرید بهترین چراغ شارژی کردهاید، برندی نظرتان را جلب کرده باشد اما این نکته حائز اهمیت است که برند مورد نظر شما در بازار نیز موجود باشد و ارائه شود. پس بهتر است قبل از تصمیمگیری، بیشتر با برندهای موجود در بازار آشنا شوید و از میان آنها انتخاب نهایی خود را انجام دهید. در ادامه برخی از بهترین چراغ شارژی بازار را معرفی خواهیم کرد.
- چراغ شارژی ویداسی مدل WD-883
- چراغ شارژی آر ال مدل RL-5308
- چراغ شارژی ویداسی مدل WD-869
- چراغ شارژی دی پی مدل 7105B
بهترین چراغ شارژی پیشانی
چراغ شارژی پیشانی که با عنوان هد لایت نیز شناخته میشود، معمولاً برای سفرهای خارج از شهر، کمپینگ یا پیمایشهای شبانه مورد استفاده قرار میگیرد. کیفیت این نوع چراغ شارژیها از نظر عمر باتری، شارژ سریع، نور مناسب و قابل کنترل حائز اهمیت است.
از جمله بهترین چراغ شارژی پیشانی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- چراغ شارژی پیشانی Small Sun ZY-W645
- چراغ پیشانی هد لایت شارژی ۳ حالته ETG MX-219-P50
- چراغ شارژی پیشانی Ronix RH-4282
- چراغ شارژی پیشانی (هد لایت شارژی) چندکاره Small Sun ZY-207
- چراغ شارژی پیشانی (هد لایت شارژی) DP.LED Light DP-7203
بهترین چراغ شارژی کمپینگ
چراغ شارژی در سفرهای کمپی میتواند یک گزینه کاربردی و البته ضروری محسوب شود. بسیاری از ما ترجیح میدهیم در سفرهای کمپی خود به طبیعتی بکر و به دور از آلودگیهای نوری برویم. همین امر باعث میشود تا برای داشتن روشنایی در شبها حتماً یک چراغ شارژی همراه خود داشت باشیم.
برای خرید بهترین چراغ شارژی کمپینگ باید حتماً ویژگیهای زیر را در نظر بگیرید:
وزن و اندازه
اندازه و وزن چراغ شارژی یکی از مواردی است که باید به آن توجه شود. چراغ شارژی باید سبک و قابل حمل باشد و اندازه آن به گونهای باشد که به راحتی در کولههای کمپ قرار گیرد.
میزان روشنایی
هنگام خرید بهترین چراغ شارژی کمپینگ، میزان روشنایی آن را حتماً را بررسی کنید. روشنایی این چراغها در سفرهای کمپی باید به گونهای باشد که محیط اطراف شما را به خوبی روشن کند.
عمر باتری
از آنجایی که در سفرهای کمپی برای مدت طولانی ممکن است به برق دسترسی نداشته باشید، باید نوعی از چراغ شارژی را از میان گزینههای موجود انتخاب کنید که عمر باطری آن با یک بار شارژ بازدهی تقریباً طولانی را فراهم کند.
رنگ نور
چراغهای شارژی در رنگهای معمولاً سفید، زرد و قرمز ارائه میشوند. برای انتخاب رنگ نور مورد نظر باید به نیازهای خود رجوع کنید. به عنوان مثال برای دیدن جزئیات بیشتر در شب به نور سفید احتیاج دارید یا اگر میخواهید به تماشای آسمان شب بنشینید، نور قرمز مناسبتر خواهد بود.
ضد آب بودن
اگر قصد سفر کمپی به مناطقی دارید که رطوبت و بارندگی زیاد است یا در مجاورت آب قرار دارد، توجه به ضد آب بودن چراغ شارژی کمپینگ بسیار مهم است. زیرا اگر چراغ شارژی شما ضد آب نباشد ممکن است در مجاورت رطوبت و بارش آسیب ببیند و دیگر روشن نشود.
بهترین چراغ شارژی اسمال سان
برند اسمال سان را میتوان یکی از بهترین برندهای چراغ شارژی دانست. از آنجایی که این برند در میان انواع چراغ شارژیهای موجود پرطرفدار است و انواع متنوعی نیز دارد، در این بخش تعدادی از بهترین چراغ شارژیهای اسمال سان را معرفی خواهیم کرد.
- چراغ شارژی اسمال سان T168 (دوربرد)
- چراغ قوه اسمال سان مدل ZY-T152
- چراغ شارژی اسمال سان مدل T173
- چراغ شارژی اسمال سان مدل ZY-T170
- چراغ شارژی اسمال سان مدل T207
- چراغ شارژی اسمال سان مدل دستی ONM-E40
بهترین مارک چراغ شارژی
برای بررسی بهترین مارک چراغ شارژی میتوان گفت که مارکهای مختلف و متنوعی در بازار عرضه میشود. اما برخی از این برندها به دلیل کیفیت و کارآمدی بیشتری که ارائه دادهاند، طرفداران و متقاضیان بیشتری دارند.
از جمله بهترین برندهای موجود در بازار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- چراغ شارژ ویداسی
- چراغ شارژی آر ال (RL)
- چراغ شارژی دی پی (DP)
- چراغ شارژی اسمال سان
- چراغ شارژی کیانگ
- چراغ شارژی باسئوس
بهترین چراغ شارژی خانگی
چراغ شارژی خانگی که به عنوان چراغ اضطراری نیز شناخته میشود، یک وسیله ضروری است که باید در هر خانهای وجود داشته باشد. چراغ شارژی خانگی به شما این امکان را میدهد که در صورت قطعی برق یا اتصالی برق در شبها، نور کافی در خانه داشته باشید. همچنین کاربری این چراغها در خانه به این موارد خلاصه نمیشود و میتواند مزیتهای و کاربردهای فراوان دیگری را نیز در صورت عدم دسترسی به برق و روشنایی برای شما به ارمغان آورد.
از جمله بهترین چراغ شارژی خانگی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- چراغ اضطراری ام تی مدل MT-8809A
- بهترین چراغ اضطراری شارژی پاناسونیک مدل SQT710
- بهترین چراغ شارژی خانگی دی پی مدل DP-7161
- چراغ اضطراری دی پی مدل mab.2030
- چراغ اضطراری دیواری مدل KelidW
- چراغ اضطراری کیانگ مدل KY- 722
سخن آخر
در چشم انداز رو به رشد فناوریهای نورپردازی، جستجوی بهترین چراغ شارژی شاید موضوع پیچیدهای به نظر نرسد. اما تنوع چراغ شارژیهای موجود در بازار و انواع مختلف آنها ما را دچار سردرگمی میکند. از همین رو ما با معرفی انواع چراغ شارژی و بررسی عملکرد آنها، قصد داشتیم تا راهنمای خرید جامعی بر اساس نیازها و کاربریهای مختلف این نوع چراغها در اختیارتان قرار دهیم. با این حال برای انتخاب بهترین نوع این چراغها باید علاوه بر کیفیت و برند، به نیازها و ترجیحات فردی خود نیز رجوع کنید و بر اساس آنها بهترین انتخاب را داشته باشید. همکاران ما در نوران به شما در انتخاب بهترین، کمک خواهند کرد.
و در آخر پیشنهاد میدهیم مطلب «چگونه چراغ شارژی درست کنیم» را مطالعه کنید.
2 پاسخ