1- ال ای دی High power
یکی از انواع چراغ های LED موجود در بازار ، ال ای دی High power است. این نوع از نوع ظاهر دانه های LED درشت آن قابل شناسایی است. هر دانه معمولا 1 واتی می باشد. ویژگی بارز این نوع لامپ یا چراغ، قابلیت پرتاب نور بسیار زیاد توام با زاویه کم است. این نوع ال ای دی برای کاربری های هالوژنی و استفاده برای روشنایی موضعی مناسب است.
2- ال ای دی SMD
Surface Mounted Device LED یا ال ای دی SMD با بهره گیری از تعداد زیاد ال ای دی روی یک صفحه، نوری با شعاع زیاد به کاربر ارائه می دهد. در صورت مراجعه به بازار حتما با چراغ های LED هفت وات AEG یا SPN مواجه شده اید. این لامپ ها از همین تکنولوژی بهره می برند و یک نور پخش شده به شما ارائه می دهند.
3- ال ای دی COB
ال ای دی COB یا Chip on board بر اساس ارتقاء تکنولوژی ال ای دی SMD به بازار عرضه شده است. موضوع از این قرار است که شخصی این دیود ها را روی هم و به صورت متمرکز قرار داد و مشاهده کرد که به بازدهی بیشتر و شدت نور بهتری منجر می شود! در نتیجه تولید چراغ ها و لامپ های LED,COB با ویژگی پرتاب و پخش نور بی نظیر آغاز شد. علاوه بر آن CRI یا(Color rendering index) این لامپ ها بالاتر است ، یعنی طیف نور وسیعتری دارد و رنگ اجسام تحت این نور به رنگ واقعی آن ها نزدیکتر است.
چه نوع چراغ LED برای محیط موردنظر من مناسب است؟!
ما در مقاله لزوم به کارگیری چراغ های LED به طور جامع به ویژگی های این نوع چراغ ها پرداخته ایم؛اما تصمیم گیری بر سر انتخاب یکی از تکنولوژی های مذکور و این که چه نوع چراغی برای فضای شما مناسب تر است،بستگی به محل استفاده از آن ها دارد. به عنوان مثال اگر ارتقاع سقف فضای موردنظر شما بیش از 3 متر است ،استفاده از چراغ های نوع اول و سوم بیشتر توصیه می گردد. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که تصمیم گیری در این مورد تنها با بررسی ارتفاع سقف صحیح نیست و شما باید دیگر عوامل محیطی تاثیرگذار بر نورپردازی محیطتان را جهت انتخاب یک چراغ LED مناسب بررسی کنید.
یک اشتباه رایج!
اکثر ما عادت داریم به هنگام خرید لامپ برای پیش بینی میزان روشنایی آن در مورد وات آن سوال کنیم. این امر (البته تاحدودی!) در رابطه با لامپ های رشته ای قدیمی درست بود و رابطه معناداری بین وات آنها و میزان نوردهیشان وجود داشت اما در رابطه با چراغ های LED موضوع کمی متفاوت است!
به طور کلی وات بیانگر میزان انرژی مصرفی توسط یک لامپ است و نه شدت روشنایی آن! واحد اندازه گیری قدرت روشنایی یک چراغ لومن (Luminous Flux) می باشد.در واقع لومِن واحد اندازهگیری شار نوری است و مقدار نوری است که از یک چشمه نور در هر ثانیه خارج شده و یا توسط یک جسم در یک ثانیه دریافت می شود. به زبان ساده تر هرچه مقدار آن بیشتر باشد قدرت روشنایی لامپ بالاتر خواهد بود. بنابراین بهترین معیار برای اندازه گیری روشنایی یک چراغ لومن است نه وات!
کلام آخر…
امروزه استفاده از چراغ ها و لوسترهای LED با استقبال گسترده ای از سوی مصرف کنندگان رو به رو شده است. این مساله نه تنها به منظور زیبایی بلکه به دلیل عمر طولانی آنها نسبت به لامپ های قدیمی و عدم نیاز به تعویض لامپ و مهم تر از آن صرفه جویی در مصرف انرژی می باشد.جالب توجه است که روز به روز نیز بر میزان تنوع این محصولات در بازارهای جهانی افزوده می گردد. اگر لامپ رشته ای شما سوخته و یا دیگر قابل استفاده نیست اکنون وقت آن است که نسبت به جایگزین کردن آن با لامپ های LED اقدام کنید.اگرچه شاید برای تهیه یک چراغ LED با کیفیت هزینه بیشتری متحمل شوید، اما در دراز مدت با توجه به ویژگی های پیش گفته این نوع لامپ ها قطعاً اختلاف کیفیت و مقرون به صرفه بودن آن ها را احساس خواهید کرد!
شرکت نوران با تکیه بر سال ها تجربه در این امر ، مفتخر است که با ارایه طیف وسیعی از محصولات LED در کشور ، گامی بلند در زمینه کاهش مصرف انرژی در کشور برداشته و علاوه بر آن به محیط پیرامون شما مصرف کنندگان گرامی رنگ و بویی مدرن ببخشد.
همه چیز در مورد چراغ سقفی ال ای دی LED
خیلی ممنون از مقاله بسیار مفید شما
قیمت مناسب برای نور پردازی ساختمان چنده و اگر بخواهیم نورپردازی داخلی و یا نورپردازی در محیط باز داشته باشید شما انجام میدید؟
سلام دوست عزیز
این سوال شما به اطلاعات بیشتری برای پاسخ نیاز داره
لطفا با ما تماس بگیری تا با برترین کارشناسای ما یه مشاوره رایگان داشته باشید
موفق باشید